Servicemonteur

Bemmel & Kroon is al meer dan 50 jaar een grote naam in de keukenwereld. Hét adres in Zuid-Holland voor de mooiste keukens, het meest uitgebreide programma innovatieve inbouwapparatuur en een enorm aanbod witgoed. In onze drie vestigingen in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius zetten onze gemotiveerde medewerkers zich dagelijks voor de volle honderd procent in om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met een doordacht concept, scherpe prijs en optimale service en garantie zorgen wij dat elke klant blijvend tevreden is en geniet van een duurzame investering. Of het nu om een enkele wasmachine gaat of een complete inbouwkeuken. Voor Bemmel & Kroon vormt elke verkoopopdracht een visitekaartje op zich. Een familiebedrijf met passie voor het product.

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een:

SERVICEMONTEUR (KEUKENS)
Als servicemonteur ben je het gezicht van Bemmel & Kroon bij onze klanten thuis. Je verhelpt klachten en geeft eventueel advies over gebruik en garantie. Om dit werk goed uit te kunnen voeren, beschik je over een volledig uitgeruste bedrijfswagen en kun je rekenen op optimale ondersteuning vanuit het bedrijf. Je bent netjes naar de klanten toe en zorgt ervoor dat elke klacht naar tevredenheid wordt opgelost. Daarbij koppel je zowel aan de klant als aan de service afdeling van Bemmel & Kroon terug wat de analyse is, welke actie is ondernomen en welke opvolging er eventueel nog nodig is. Kortom, een monteur die de kneepjes van het vak kent en thuis is in elke keuken.

Wij zoeken:
  • Een representatieve collega die geen last heeft van een 9 tot 5 mentaliteit
  • Een vakman met verstand van zaken. Ervaring is uiteraard een pre 
  • Een kandidaat die snel beschikbaar is en rijbewijs B bezit
     
Wij bieden:
  • Een full-time baan in een plezierige werkomgeving
  • Een prima salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • De mogelijkheid tot het volgen van interne en externe opleidingen

Interesse?
Stuur dan je motivatie plus cv onder vermelding van ‘Servicemonteur keukens’ per mail naar sollicitatie@bemmel-kroon.nl of solliciteer via de ''Solliciteer'' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
09-09-2019
Standplaats
Den Haag
Opleidingsniveau
MBO / Beroepssecundair onderwijs
Salaris
Marktconform
Trefwoorden
.
Branche
Detailhandel / Groothandel
Provincie
Zuid-Holland
Trefwoorden
.